Op zoek naar een klik

Tijdens een intake gesprek bij u thuis kunt u uw wensen aangeven op het gebied van opvoeding maar ook praktische wensen als locatie, dagen en opvangtijden.

Na het in kaart brengen van uw wensen gaat de Klik op zoek naar een gastouder. We brengen u in contact met een geschikte gastouder zodat u er een kijkje kunt nemen. Bij deze kennismaking (eventueel met kind) krijgt u gelijk een goede indruk van de sfeer.

Is er een klik en heeft de kennismaking u een goed gevoel gegeven, dan plannen we een gesprek met u, de gastouder en de bemiddelingsmedewerkster. We bespreken dan de praktische zaken en afspraken worden contractueel vastgelegd.

Opvang evalueren

De opvang start met een wen periode waarin de basis wordt gelegd voor een vertrouwensrelatie. In de eerste maanden nemen we geregeld contact op over de opvang van uw kind. Vervolgens is er regelmatig contact over de voortgang en kwaliteit van de opvang door telefonisch contact en evaluatiegesprekken. Jaarlijks ontvangt u een uitnodiging voor een thema avond waarin er ook gelegenheid is voor vragen en persoonlijk contact. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau