Zonnestraaltjes

Kinderopvangtoeslag

Zonnestraaltjes is geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Informatie

Leeftijden: 0-4 jaar
Buitenschoolse opvang: n.v.t.

Beschikbaar

Dinsdag, Donderdag, Vrijdag

Zonnestraaltjes

Mijn naam is Cindy Zonnebeld. Ben getrouwd en moeder van een dochter, Marlou (2016). Bij ons loopt ook onze lieve hond Teun rond.

Wij zijn woonachtig tussen Noetsele en de Schilderswijk. We hebben een ruime achtertuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en helpen bij het verzorgen van onze moestuin. Wij wonen dicht bij het Rembrandtplein waar ik met de kinderen heerlijk kan spelen in de speeltuin.

Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen zich veilig voelen, zodat ze al spelend leren en zich kunnen ontwikkelen. Ik vind het leuk om met de kinderen dingen te ondernemen die aansluiten bij hun persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan; Knutselen, muziek maken, buiten spelen, spelletjes, puzzelen, (voor)lezen. De activiteiten sluiten aan op verschillende thema's zoals b.v. zomer, winter, sinterklaas, kerst etc.

Mocht u dit aanspreken dan mag u contact opnemen.

Kinderopvangtoeslag

Cindy is ingeschreven in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. U ontvangt dus een percentage (afhankelijk van inkomen) van de kosten terug. Het laatste inspectierapport is hier te downloaden.

Zonnestraaltjes

Centrum | Nijverdal
Neem contact op

Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau