't Krielkippie

Kinderopvangtoeslag

't Krielkippie is geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Informatie

Leeftijden: 0-4 jaar
Buitenschoolse opvang: n.v.t.

Beschikbaar

Maandag, Dinsdag, Donderdag

't Krielkippie

Mijn naam is Diny Ruiter en ik ben getrouwd met Jan, samen hebben we 4 volwassen kinderen 3 dochters en 1 zoon.

Al heel wat jaren pas ik op kinderen die na school bij mij kwamen. Ik ervaar het als zeer fijn. Je maakt met kinderen van alles mee.Ik heb de overstap gemaakt naar opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Dat kleine vind ik erg mooi, je mag getuige zijn van het 1e lachje, tandje,1e woordje en ook daarna hun ontwikkeling volgen en ik ben iedere keer weer verbaasd, hoeveel een kind in een jaar leert.

Ik ben creatief en wil dat ook samen doen met de kinderen. Het buiten spelen, zandbak, schommel en een wandeling door de bos vind ik belangrijk. Puzzelen, boekjes lezen, muziek maken en zingen. Het is belangrijk dat een kind zich geborgen voelt en zich van daaruit kan ontwikkelen. Ook dat ze met plezier naar “t Krielkippie” komen en de ouders met een gerust hart kunnen werken.

Kinderopvangtoeslag

Diny is ingeschreven in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. U ontvangt dus een percentage (afhankelijk van inkomen) van de kosten terug. Het laatste inspectierapport is hier te downloaden.

't Krielkippie

Krielkippie | Hellendoorn
Neem contact op

Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau