Ot Jan Dikkie

Kinderopvangtoeslag

Ot Jan Dikkie is geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Informatie

Leeftijden: 0-4 jaar
Buitenschoolse opvang: n.v.t.

Beschikbaar

Maandag, Woensdag, Donderdag

Ot Jan Dikkie

Mijn naam is Meike Berentschot en samen met Sjoerd woon ik aan de Nassaustraat in Nijverdal. Mijn passie voor het omgaan met kinderen heeft me gedreven voor het volgen van de opleiding SPW. Na het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam geweest bij verschillende vormen van kinderopvang. Sinds april 2012 heb ik een kleinschalige kinderopvang aan huis: Ot Jan Dikkie.

Gezellige, veilige en huiselijke sfeer

Bij Ot Jan Dikkie verblijft uw kind in een gezellige, veilige en huiselijke sfeer, waar uw kind met plezier is als u gaat werken. Door muziek, boekjes lezen, poppenspel, vrijspelen en creatief en educatief bezig zijn geniet uw kind elke dag. Humor en fantasie spelen hierbij een grote rol. Bij Ot Jan Dikkie zijn de groepjes klein waardoor uw kind volop de aandacht krijgt die het nodig heeft. Momenten van spel en rust worden met elkaar afgewisseld, het leren omgaan met structuur en met elkaar is dan ook van belang.

Als u uw kind aan het eind van de dag komt ophalen, zult u zien dat het gespeeld heeft en plezier heeft gehad.

Kinderopvangtoeslag

Meike is ingeschreven in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. U ontvangt dus een percentage (afhankelijk van inkomen) van de kosten terug. Het laatste inspectierapport is hier te downloaden.

Ot Jan Dikkie

Nassaustraat 1 | Nijverdal
Neem contact op

Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau