Koters & Ko

Kinderopvangtoeslag

Koters & Ko is geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Informatie

Leeftijden: 0-4 jaar
Buitenschoolse opvang: n.v.t.

Beschikbaar

Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Koters & Ko

Wie ben ik?

Mijn naam is Inès de Jong. Samen met mijn vriend en ons zoontje woon ik aan de rand van Noetsele, in Nijverdal. Mijn ervaring in het onderwijs, de kinderopvang en mijn passie voor het werken met kinderen heeft mij gedreven tot het creëren van een professionele opvang.

Koters & Ko

Bij koters en ko draait uw kind mee in een omgeving waar het zorgen, ontdekken en ontwikkelen in een kleine groepen centraal staat. 

De opvang vindt plaats in een aparte ruimte, los van onze privé woning. Er is een speciaal ‘huis’ voor de opvang ingericht met sanitaire voorzieningen, en bovenal speelgoed en ontwikkelingsmaterialen voor alle leeftijden. Op de tweede verdieping is er een ruimte met voldoende bedjes waar de kinderen lekker rustig kunnen slapen.

Tijdens een dag in de opvang maken we de mooiste knutselwerkjes, lezen we boekjes, rusten we uit, spelen we in de ruimte tuin, maken we uitstapjes, maar bovenal spelen we samen. Samen spelen in prettige kleine groepjes.Kortom, uw kind hoeft zich bij mij niet te vervelen! Mijn doel is om uw kind te laten stralen en genieten!

Kinderopvangtoeslag

Inès is ingeschreven in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. U ontvangt dus een percentage (afhankelijk van inkomen) van de kosten terug. Het laatste inspectierapport is hier te downloaden.

Koters & Ko

Noetsele | Nijverdal
Neem contact op

Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau