Kinderopvang Ziezo

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvang Ziezo is geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Informatie

Leeftijden: 0-4 jaar
Buitenschoolse opvang: Ja

Beschikbaar

Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Kinderopvang Ziezo

Even voorstellen..


Hallo! Ik ben Joëlle, ik ben 25 jaar en ik woon met mijn vriend in Hellendoorn. Ik ben afgestudeerd als HBO Pedagoog en heb een grote passie voor het werken met kinderen. Na werkzaam te zijn geweest in de jeugdzorg heb ik de stap gezet om gastouder te worden, een beslissing waar ik nog elke dag erg blij van word! 


Ziezo!


Kinderopvang Ziezo is een kleinschalige en gezellige opvang bij mij thuis. Er is persoonlijke aandacht voor elk kind en zijn/haar ouders. Ik vind het belangrijk dat er een huiselijke en gezellige sfeer is, zodat iedereen zich veilig en vertrouwd voelt, maar er ook naar hartelust gespeeld kan worden en kinderen zich kunnen ontwikkelen. 
Bij Kinderopvang Ziezo zullen we van elke dag iets leuks maken. We spelen en ontdekken zowel binnen als buiten, we eten samen aan tafel en er is ruimte voor de kleinsten om een dutje te doen. Ook voorlezen, knutselen, zingen en muziek maken zijn activiteiten die dagelijks terugkomen.Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op!


Kinderopvangtoeslag

Joëlle is ingeschreven in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. U ontvangt dus een percentage (afhankelijk van inkomen) van de kosten terug. Het laatste inspectierapport is hier te downloaden.

Kinderopvang Ziezo

Kinderopvang Ziezo | Hellendoorn
Neem contact op

Foto's

Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau