Kinderopvang Happinez

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvang Happinez is geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Informatie

Leeftijden: 0-4 jaar
Buitenschoolse opvang: Ja

Beschikbaar

Maandag, Dinsdag, Donderdag

Kinderopvang Happinez

Mijn naam is Inez Vos. Ik woon samen met John & ons dochtertje Lise in Hellendoorn. In 2011 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent niveau 4. Ik heb verschillende ervaringen opgedaan in het onderwijs en ben nu mijn eigen kinderopvang aan huis begonnen. 

We wonen in een gezellige, kindvriendelijke buurt. 
In de straat bevindt zich een speeltuin & het bos is op 400m loopafstand. 


Alle ruimte

Voor de kinderopvang hebben we aan huis een aparte ruimte ingericht. Dat betekent dat de kinderen alle ruimte hebben om te spelen, knutselen, bouwen en nog veel meer! Ook is er een aparte slaapruimte waar de kleintjes heerlijk tot rust kunnen komen. 

Doordat ik graag met kleine groepjes werk, krijgen de kinderen volop de ruimte om zich op hun eigen manier en in eigen tempo te ontwikkelen. Daarbij ondersteun ik ze waar dat nodig is. Ik werk graag gestructureerd en vind het belangrijk dat het kind weet waar het aan toe is. 


Ik vind het erg belangrijk dat een kind zich op zijn gemak voelt bij mij en met veel plezier naar HAPPINEZ gaat!Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Kinderopvangtoeslag

Inez is ingeschreven in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. U ontvangt dus een percentage (afhankelijk van inkomen) van de kosten terug. Het laatste inspectierapport is hier te downloaden.

Kinderopvang Happinez

Centrum | Hellendoorn
Neem contact op

Foto's

Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau