Ilse Braamhaar

Kinderopvangtoeslag

Ilse Braamhaar is geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Informatie

Leeftijden: 0-4 jaar, 4-12 jaar
Buitenschoolse opvang: Ja

Beschikbaar

Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag

Ilse Braamhaar

Ik ben Ilse (34 jaar) en woon samen met mijn dochter (4) en hond in de wijk ’n Oal’n Diek. Onze woning is volledig ingericht voor kinderen en er is een ruime tuin waarin lekker gespeeld kan worden. Ook hebben we in de tuin wat bakken waarin we samen groentes kweken. Vlakbij huis is een leuke speeltuin en een voetbalveldje. Hier zijn we dan ook regelmatig te vinden.

In mijn opvang vind ik het erg belangrijk dat kinderen zich hier kind aan huis voelen. Maar natuurlijk ook door leuke activiteiten met ze te ondernemen zoals buiten spelen, knutselen, lezen, spelletjes spelen of bijvoorbeeld naar het bos of naar de kinderboerderij gaan. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen leren zelfstandig en vrij te spelen. Bij een regenachtige dag kruipen we weleens samen op de bank om naar een leuke ( en leerzame ) kinderserie te kijken. Ik houd de ontwikkeling van de kinderen goed in de gaten. Bij de dingen die ze (nog) niet zelf kunnen, ondersteun ik ze, maar ik vind het ook belangrijk om aandacht te schenken aan de dingen waar ze goed in zijn zodat ze zich op die gebieden nog verder kunnen ontwikkelen. Elk kind heeft immers zijn eigen talenten! Verder zijn rust, ritme en regelmaat belangrijk, eten we hier doorgaans gezond, hebben we onderling respect voor elkaar en hebben we natuurlijk vooral veel plezier!

Mijn beschikbaarheid

Ik ben, in principe, 3 dagen in de week beschikbaar waarvan in elk geval de woensdag niet (in uitzonderlijke gevallen kan hier wel over gesproken worden). De werktijden staan voor mij niet vast, dit kan in onderling overleg afgestemd worden. Ik verzorg opvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en doe tevens BSO voor Talentrijk.

Wanneer u meer wilt weten over mijn opvang en de mogelijkheden die ik heb, dan bent u van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen!

Ilse Braamhaar

n Oal’n Diek | Nijverdal
Neem contact op

Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau