Kinderopvang Hamertje Tik

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvang Hamertje Tik is geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Informatie

Leeftijden: 0-4 jaar
Buitenschoolse opvang: Nee

Beschikbaar

Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Kinderopvang Hamertje Tik

Mijn naam is Dian Hamer, ik ben gastouder, getrouwd met Tonny en woon in wijk Noetsele in Nijverdal. Samen hebben we 3 kinderen, waarvan onze jongste zoon nog thuis woont. Wij wonen in een gezellige buurt met een ruime tuin waar voldoende speelgelegenheid voor kinderen is. Ook zijn er verschillende speeltuintjes in de buurt. We kunnen een wandeling naar o.a. het hertenkamp of paarden in het weiland maken.

Ik heb vele jaren in het basisonderwijs gewerkt en ben in 2013 als gastouder begonnen. Ik vind het fijn om met kinderen om te gaan en het zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Dit kan door een boekje voor te lezen maar ook knutselen, spelen (met ontwikkelingsmateriaal), zingen, wandelen enz…..

Persoonlijke aandacht

Bij mij krijgt uw kind veel persoonlijke aandacht in een rustige, veilige en huiselijke omgeving. Er wordt ingespeeld op de behoeftes van uw kind, hierdoor kan het zich optimaal ontwikkelen.

Mijn opvangdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Kinderopvangtoeslag

Dian is ingeschreven in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. U ontvangt dus een percentage (afhankelijk van inkomen) van de kosten terug. Het laatste inspectierapport is hier te downloaden.

Kinderopvang Hamertje Tik

Noetsele | Nijverdal
Neem contact op

Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau