Gastouderopvang Kikker en Eend

Kinderopvangtoeslag

Gastouderopvang Kikker en Eend is geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Informatie

Leeftijden: 0-4 jaar
Buitenschoolse opvang: n.v.t.

Beschikbaar

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Gastouderopvang Kikker en Eend

Voorstellen gastouder Nijverdal Anita

Mijn naam is Anita en ik ben 24 jaar oud. Ik woon samen met mijn man, zijn zoon van 4 en onze kleine man die in juli geboren is in de Kruidenwijk. Ik heb tot aan mijn verlof altijd gewerkt als pedagogische medewerker binnen de kinderopvang. Omdat ik graag meer tijd wil doorbrengen met de kinderen en een nieuwe uitdaging aan wil gaan, heb ik besloten om vanaf september vanaf huis te gaan werken.

Wij wonen in een kindvriendelijke straat, met aangrenzend aan ons huis een speeltuin met bos. We hebben een fijne tuin met een speelhuis, zandbak, schommels en genoeg buitenmateriaal om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Wij beschikken binnen ons huis over verschillende ruimtes, waar ik zowel samen als de kinderen alleen kunnen spelen en bezig kunnen zijn met vrij spelen en of gerichte activiteiten.

Mijn kinderopvang:

Ik werk graag aan de hand van gerichte thema’s, daar speelt de belevingswereld van de kinderen een grote rol in. Door het creëren van een huiselijke sfeer, het kijken naar het kind als individu en het inspelen op de belevingswereld, hoop ik elk kind op zijn of haar manier te kunnen stimuleren in de ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan zindelijkheidstraining, doormiddel van een stickerkaart. Ik vind communicatie met de ouders en verzorgers ook erg belangrijk hierin. Kinderen krijgen een boekje van mij, zodat ik voor ouders een verhaaltje kan opschrijven en ouders voor mij ook dingen kunnen opschrijven. Ook vind ik het leuk om af en toe een foto in het boekje te plakken, zodat de kinderen en ouders voor later nog een aandenken hebben. Verder hou ik van warmte, gezelligheid en probeer ik kinderen een 2de huis te bieden.

Beschikbaarheid

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 07:00u tot 18:00u. Alle dagen ( m.u.v. nationale feestdagen). Andere opvanguren in overleg mogelijk.

Kinderopvangtoeslag

Kikker en Eend is ingeschreven in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. U ontvangt dus een percentage (afhankelijk van inkomen) van de kosten terug. Het laatste inspectierapport is hier te downloaden.

Gastouderopvang Kikker en Eend

Kruidenwijk | Nijverdal
Neem contact op

Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau