Daniella Teela

Kinderopvangtoeslag

Daniella Teela is geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Informatie

Leeftijden: 0-4 jaar
Buitenschoolse opvang: n.v.t.

Beschikbaar

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Daniella Teela

Mijn naam is Daniella Teela en ik ben 27 jaar oud. Ik ben getrouwd met Henry Teela en samen hebben we een zoontje Hugo. Ook hebben wij nog een vogel en een hond ( chihuahua )

Ik ben sinds 2009 gastouder en heb in die jaren al heel wat ervaring opgedaan. De kindjes wat ik heb opgevangen/opvang variƫren in de leeftijd van 0 tot 7 jaar. Maar ik zou nu graag kindjes op willen vangen in de leeftijden van 0 tot 4. Op dit moment zijn mijn beschikbare dagen: Woensdag,Donderdag en Vrijdag (allemaal hele dagen)

Ik vind het werken met kinderen zo leuk omdat geen dag het zelfde is, elk kind is weer anders en daar moet je een weg in vinden. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zich bij mij veilig voelen en zichzelf kunnen ontwikkelen,dat ze durven te zeggen als hun wat dwars zit of als ze gewoon niet lekker in hun vel zitten.

Ook vind ik het heel belangrijk om kinderen individuele aandacht te geven,als dat nodig is. Ik vind het heerlijk om met kinderen te knutselen,verven,kleuren,lezen,zingen lekker naar de speeltuin of gewoon een stuk lopen.

De kinderen kunnen bij mij lekker buitenspelen, we hebben een zandbak,kleine glijbaan en kleine wip, er is een grote en kleine speeltuin in de buurt, we hebben een hertenkamp in de buurt en een park in de buurt met een kinderboerderij.

Met vriendelijke groet,
Daniella Teela

Kinderopvangtoeslag

Daniella is ingeschreven in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. U ontvangt dus een percentage (afhankelijk van inkomen) van de kosten terug. Het laatste inspectierapport is hier te downloaden.

Daniella Teela

Gastouder | Rijssen
Neem contact op

Foto's

Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau