Bengels bij Sanne

Kinderopvangtoeslag

Bengels bij Sanne is geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Informatie

Leeftijden: 0-4 jaar
Buitenschoolse opvang: n.v.t.

Beschikbaar

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Bengels bij Sanne

Mijn naam is Sanne de Vries. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend Bob aan de Straussstraat in Nijverdal.

Nadat ik in 2010 mijn opleiding SPW heb behaald ben ik 3 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. Ook daarna heb ik nog als leidster op een peuterspeelzaal gewerkt en vanaf 1 april 2016 ben ik begonnen als gastouder.

Bengels bij Sanne

Bengels bij Sanne is een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Wij wonen in een gezellige en kindvriendelijke buurt met verschillende speeltuintjes. Persoonlijke aandacht, structuur, veiligheid en gezelligheid zijn de kernwoorden die ik het belangrijkst vind in mijn opvang. Deze aspecten zijn nodig voor de kinderen om zich goed te kunnen ontwikkelen en zich prettig te voelen in mijn opvang.

De kinderen kunnen bij mij thuis lekker knutselen, puzzelen, bouwen, dansen, muziek maken en nog veel meer. Ik vind het ook prettig om zo nu en dan samen met de kinderen een rustmomentje te pakken door even samen een boekje te lezen of een spelletje te doen. Ook buiten is er een glijbaan aanwezig, een zandbak en verschillende fietsjes en autootjes zodat kinderen zich nooit hoeven te vervelen.

Kinderopvangtoeslag

Sanne is ingeschreven in het Landelijke Register Kinderopvang, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. U ontvangt dus een percentage (afhankelijk van inkomen) van de kosten terug. Het laatste inspectierapport is hier te downloaden.

Bengels bij Sanne

Groot lochter | Nijverdal
Neem contact op

Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau