2 nieuwe gastouders uit Hellendoorn

We mogen 2 nieuwe gastouders uit Hellendoorn verwelkomen! Beide dames werken al jarenlang met kinderen. We zijn erg blij met deze lieve gastouders. Zo kunnen we nog meer kinderen in Hellendoorn geschikte opvang bieden, lekker dicht bij huis.
Graag stellen we ze kort aan je voor!

Miranda - Het Egeltje

Miranda woont samen met haar gezin en lieve hond aan de Parkweg. Op de grens van Nijverdal en Hellendoorn, dicht bij het bos. Al meer dan 20 jaar werkt ze met veel plezier en passie in het onderwijs. Nu haar kinderen naar de middelbare school gaan, is ze begonnen met een kleinschalige kinderopvang: Het Egeltje. Bij Het Egeltje krijgen kinderen de ruimte en aandacht om zich te ontwikkelen in een vertrouwde, veilige en gezonde omgeving.
Bekijk de persoonlijke pagina

Diny - 't Krielkippie

Gastouder Diny past al jaren op kinderen die na schooltijd bij haar kwamen. Nu is ze haar eigen kleinschalige kinderopvang gestart voor kinderen van 0-4 jaar: 't Krielkippie in Hellendoorn. Diny zit boordevol creativiteit en uit dit ook samen met de kinderen. Lekker buiten spelen in de zandbak, schommelen en wandelingen door het bos vindt ze belangrijk.
Bekijk de persoonlijke pagina

Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau